Verhuur

Catering

Verhuur

Dranken

Evenementenverhuur

De Wit Evenementenverhuur verhuurt een breed assortiment aan evenementenmaterialen. Grote en kleine aantallen voor aantrekkelijke prijzen. Niet alleen de (pagode)tenten, bouw- en dranghekken, tafels, stoelen, bierbanksets, foldtables, barbarriers, podiumdelen, stagebarriers, maar ook koelkasten, vriezers, cateringmunten, poncho’s, barmaterialen en nog veel meer. Nieuw voor 2017: Groter assortiment hekwerk samen met Fence4Events, stretchtenten “Basic” en type “Festibar”, besteld bij De Wit geleverd door MAXtenten en nieuwe uitwisselbare Look&Feel pagodetenten.

(Pagode)Tenten

De Wit Evenementenverhuur verhuurt een ruim assortiment aan pagodetenten, 6-hoektenten en shelters in verschillende kleuren, patronen en maten.

Tenten kunnen worden voorzien van een vlondervloer of zwaarlastvloer en kunnen worden geleverd met verlichting. De tenten kunnen onder andere worden ingezet als overkapping voor de publieksentree, huisvesting van horeca, lockers, EHBO, merchandise en foodcourts.

Plaatsing waar geen verankering in de grond mogelijk is kan altijd. De Wit levert desgewenst extra ballast om de tenten aan te bevestigen.

Nieuw voor 2017:

Nieuwe look & feel pagodetenten op basis van natuurlijke kleuren met verwisselbare baruitgiften en signing.

Stretchtenten type “BASIC” of “FESTIBAR”. Besteld bij De Wit, geleverd door MAXtenten.

Beschutting tegen regen, zon of een shelter nodig? Speciaal hiervoor beschikken wij over de “Tenso”. Deze overkapping met een doorsnede van oppervlakte van 272m2 is een functionele eyecatcher op uw evenement.

Meubilair

Foldtables zijn niet meer weg te denken uit het festivalbeeld. De gemakkelijke tafel met zitbankjes, eenvoudig opgezet en gemakkelijk weer in te klappen. Vanaf 2017 hebben we ook op maat gemaakte, gekleurde covers. Tevens kunnen deze voorzien worden van uw eigen logo of design.

Bierbanksets: Deze klassieker bewijst zijn nut al sinds jaar en dag.
Klaptafels voor op kantoor, visitatie enz. Leverbaar in grote aantallen en verschillende maten. Podiumdelen o.a. te gebruiken als DJ-tafels, visitatietafels noem maar op. Pootjes variëren van 20- tot 100cm.

Klapstoelen, barkrukken, luxe stoelen en statafels, te veel om op te noemen.

Bar-, Stagebarriers en Bannerframes

Stagebarriers en specials zoals snake-runners, deuren en flexibele hoekstukken.
Barbarriers. Naast de beproefde zwarte en witte “MOJO” barbarriers ook RVS uitgiftebalies met onderbanner. Deze onderbanners zijn optioneel te voorzien van uw eigen logo of design.

Nieuw voor 2017:

Baruitgiften en bannerframes op basis van zg.”Kapstoksysteem” makkelijk te verwisselbare fronten in stijlen van De Wit of voorzien van uw eigen logo en ontwerp.

Hekken en Specials

De Wit Evenementen Verhuur biedt een breed assortiment aan bouw- en dranghekken.
Naast het traditionele zwart- wit en ongezeild hekwerk ook bouwhekken met zeilen in diverse kleuren.

Bouwhekken worden geleverd in transportbeunen voorzien van kunststof voetblokken, koppelklemmen, schoren en grondpennen. Daarnaast ook dranghekken, geschikt als tijdelijke afzetting tijdens op- en afbouw, voor het bouwen van fietsenstallingen en crowdcontrol.

Verder:

  • Zwarte-, witte- en ongezeilde opzethekken, ideaal voor signing (EHBO, nooduitgang, crewingang, sponsoruitingen etc.)
  • Zwarte-, witte- en ongezeilde 2 meter hekken.
  • Poortwielen en scharnieren voor het realiseren van doorgangen
  • Poorthouders voor het creëren van hoge ingangsluizen
  • Speciale lage doorloophekken tbv. entreesluizen
  • Stage-hekken (polizeigitter), combinatie van een stagebarrier en dranghek
  • En nog veel en veel meer.

Door het samenvoegen van de voorraden van De Wit en Fence4Events is een groot assortiment aan hekken en specials ontstaan. Verder zult u door de expertise van Fence4events, eigen transporten met op- en afzetmogelijkheden nog beter geholpen worden. Besteld bij De Wit, geleverd door Fence4Events.

Zeilen en banner wasmachine

Heeft u banners en/of ander zeilmateriaal en zijn deze na een seizoen in de buitenlucht toe aan een wasbeurt? Zelf doen met assistentie van De Wit? Geschikt voor zeilen tot een breedte van 6m. Machine droogt de zeilen automatisch. Vraag naar de mogelijkheden.

Inschrijven

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Uw e-mailadres: