Dranken

Catering

Dranken

Evenementendranken

Bij De Wit drankengroothandel kunt u als evenementen en festivalorganisator, cateraar of zaaleigenaar al uw grote of kleine bestellingen plaatsen. We houden rekening met uw sponsoren en eventuele merkactivaties.

Werkwijze evenementendranken

De Wit Evenementendranken werkt vanuit Zaandam. We zijn uiterst flexibel en kunnen tot vlak voor het uitrijden van de vrachtwagens nog wijzigingen doorvoeren in uw bestelling.

U kunt bij het laden en lossen aanwezig zijn om het geleverde samen met ons te tellen. Als de eindstand akkoord is ontvangt u van ons een factuur voor het uiteindelijke verbruik.

De Wit drankengroothandel werkt samen met alle Nederlandse leveranciers van sterke dranken, bierbrouwerijen en frisdrankproducenten. Door onze jarenlange ervaring en intensieve samenwerking met deze partners kunnen wij als drankengroothandel scherpe prijzen aanbieden.

Wij kunnen u adviseren over aantallen en soorten drank per persoon en waar nodig andere zaken.

Leveren op pallets, gemixt of één product, gesorteerd voor crew, VIP en publiek, in- en met of zonder (koel)container, alles is mogelijk. Komt u onverwachts te kort op uw evenement? Geen nood, u kunt ons altijd bellen.

Inschrijven

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Uw e-mailadres: